Невероятно: Какво подари принцеса Кейт за брат си

Семейство Мидълтън посрещна ново попълнение с появата на първото дете на Джеймс Мидълтън и Ализи Тевенет

https://lifezone.bg/svetat/neveroyatno-kakvo-podari-princesa-keyt-za-brat-si-2/119577 LifeZone.bg
Невероятно:  Какво подари принцеса Кейт за брат си

Семейство Мидълтън посрещна ново попълнение с появата на първото дете на Джеймс Мидълтън и Ализи Тевенет

Новите родители бяха заснети да се наслаждават на разходка с новороденото си в лондонския квартал Нотинг Хил и изглежда, че сестрата на Джеймс, принцесата на Уелс, им е направила невероятен подарък.

Джеймс беше видян да бута малкия си син в морска количка Silver Cross - идентична с тази, която Кейт беше видяна да използва, когато се роди принц Джордж.

Silver Cross Sleepover Elegance се смята за "Ролс-Ройс на детските колички" и се отличава с ватирана кожа отвън. Тя се предлага в комплект със супер прилепнала подложка за количка и дишащ матрак.

Луксозната количка не е единственият модел на Silver Cross, притежаван от Кейт.

Принцесата беше видяна да бута количка Silver Cross Balmoral на стойност 1600 паунда по време на кръщенето на принцеса Шарлот в Сандрингам, Норфолк, през 2015 г.

Бизнесът Silver Cross получава кралска заповед в началото на 20-ти век, като крал Джордж VI и кралица Елизабет Кралицата Майка използват една за кралица Елизабет II, когато тя е малка.

Покойната Даяна, принцеса на Уелс, също притежава колички Silver Cross за синовете си принц Уилям и принц Хари, когато те са бебета.

36-годишният предприемач Джеймс съобщи новината, че двамата с Ализи очакват първото си дете, в мила публикация в Инстаграм с любимите кучета на двойката още през юли.

Джеймс и Ализи отпразнуваха втората годишнина от сватбата си през септември.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.