Никол Кидман потвърди изненадващи новини: Не можем да бъдем по-развълнувани!

Налейте си чаша ледено бяло вино и пуснете Fleetwood Mac, защото се завръщаме в богатия и убийствен Монтерей, Калифорния.

https://lifezone.bg/svetat/nikol-kidman-potvardi-iznenadvashti-novini-ne-mozhem-da-badem-po-razvalnuvani/121500 LifeZone.bg
Никол Кидман потвърди изненадващи новини: Не можем да бъдем по-развълнувани!

Налейте си чаша ледено бяло вино и пуснете Fleetwood Mac, защото се завръщаме в богатия и убийствен Монтерей, Калифорния.

Точно така, третата серия на "Големите малки лъжи" е потвърдена - директно от звездата и копродуцент Никол Кидман.

Въпреки предишните предположения, че трета серия вероятно никога няма да се състои, звездата от сериала, носител на "Еми" и "Оскар", съобщи огромната новина в петък вечер.

По време на интервю на сцената Никол Кидман благодари на феновете за това, че са направили първите два сезона "огромен успех", а след това небрежно разтърси интернет, като добави: "и ще ви предложим трети, само за сведение".

За тези, които са пропуснали, сериалът е завладяваща драма за възрастни, базирана първоначално на едноименния роман от 2014 г. на Лиан Мориарти. Той проследява живота на група заможни жени, които се забъркват в мистериозно убийство, както и в жонглиране с неща като изневяра, домашно насилие и проблемни бракове.

Макар че сюжетните линии на сериала са достатъчни, за да го гледате, той се превърна в задължителен за гледане благодарение на звездния си актьорски състав и първокласната мода.

Преди тенденцията за стил "Тих лукс" да получи своето име, дамите от Монтерей, сред които в даден момент са носителките на "Оскар" Рийз Уидърспун, Мерил Стрийп и Лора Дърн, както и Никол Кидман и Зоуи Кравиц, са били доста по-напред.

Сериалът се превърна в огромен успех - от мечтаните къщи на брега на морето до скрития стил на богатство (в допълнение към безкрайно изненадващия сюжет).

Първият сезон получи 16 номинации за наградата Primetime Emmy и спечели осем, включително за изключителен ограничен сериал, награда за режисура и актьорски награди за Никол Кидман, Александър Скарсгард и Лора Дърн.

Източик: yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.