Парис Хилтън демонстрира стегнатите си крака в мини рокля (СНИМКИ)

Наследницата на Хилтън е майка на бебето Финикс

https://lifezone.bg/svetat/paris-hiltan-demonstrira-stegnatite-si-kraka-v-mini-roklya-snimki/120087 LifeZone.bg
Парис Хилтън демонстрира стегнатите си крака в мини рокля (СНИМКИ)

Наследницата на Хилтън е майка на бебето Финикс

Парис Хилтън се превърна в кралска особа на игрите за Хелоуин, превъплъщавайки се в принцесата Пийч на Nintendo в ярък костюм, който показа в Instagram тази сряда.

42-годишният предприемач, известен с модните си изяви, наскоро се провъзгласи за пионер на естетиката Barbiecore. Общувайки с последователите си, тя ги прикани да си припомнят любимите си ансамбли за Хелоуин на Парис Хилтън.

Наследницата облече забележителна розова рокля с корсет, подчертаващ силуета ѝ, украсена с искрящо синьо бижу в центъра. Демонстрирайки добре оформените си крака, Парис съчета костюма си с блестящи горещорозови токчета и допълващи ги ръкави.

Златна диадема увенчаваше визията ѝ, добавяйки кралска нотка към образа на принцеса Пийч.

Буйните руси кичури на Парис падаха грациозно върху раменете ѝ, допълвайки игривото и цветно настроение на тоалета ѝ.

Празникът продължи, тъй като предишния ден Парис сподели нежен момент от Хелоуин със сина си Финикс в Инстаграм. Облечен очарователно като Елмо, единадесетмесечният малчуган беше гушнат в ръцете на майка си за първия си празник на Хелоуин.

Финикс е първото дете на Парис от съпруга ѝ Картър Реум. Романтиката на двойката разцъфна през декември 2019 г., което доведе до романтичен годеж през февруари 2021 г.

Любовта им кулминира в елегантна сватба през ноември същата година, а през януари тази година те посрещнаха сина си чрез сурогатна майка.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.