Парис Хилтън на върха на щастието (СНИМКИ)

Тя сподели някои специални моменти от сватбения ден на двойката

https://lifezone.bg/svetat/paris-hiltan-na-varha-na-shtastieto-snimki/121001 LifeZone.bg
Парис Хилтън на върха на щастието (СНИМКИ)

Тя сподели някои специални моменти от сватбения ден на двойката

Празнувайки втората годишнина от сватбата им, Парис Хилтън изрази любовта си към съпруга си Картър Реум с грандиозен жест.

42-годишната светска дама сподели в Instagram видео с впечатляващ букет. Огромният подарък, включващ аранжировка от рози във формата на сърце в различни нюанси на розово, беше изложен на предната веранда във висока ваза. Хилтън нежно възкликна: „Честит юбилей, скъпи обичам те. Толкова красиво“.

Отбелязвайки случая, Хилтън също публикува снимки от сватбения ден на нея и Реум, изразявайки благодарност за живота, който изграждат заедно. В надписа тя разсъждава върху значението на символа 11.11, който сега символизира годишнината от един от най-добрите дни в живота й.

„Честит 2-годишен юбилей, любов моя! Благодаря ти, че ме караш да се чувствам като най-щастливото момиче на света всеки ден.“ Хилтън добави, че е "толкова щастлива и благодарна" за красивия живот, който създават заедно.

Придружаващите снимки демонстрираха интимни моменти от сватбата им, включително сцени пред олтара, целувка след „Да“ и разходка ръка за ръка по пътеката. Хилтън, известна с многобройните си промени в тоалета, също беше снимана на дансинга с Реум и усмихната на сватбеното им парти.

Източник: etonline.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.