Подобрява ли се състоянието на Селин Дион?

Сестрата на Селин Дион разкрива напредъка в лечението на звездата на фона на здравословните ѝ проблеми

https://lifezone.bg/svetat/podobryava-li-se-sastoyanieto-na-selin-dion/119343 LifeZone.bg
Подобрява ли се състоянието на Селин Дион?

Сестрата на Селин Дион разкрива напредъка в лечението на звездата на фона на здравословните ѝ проблеми

Певицата страда от изтощително състояние, наречено синдром на скования човек

55-годишната Селин Дион остава извън светлината на прожекторите, тъй като се бори с рядко заболяване - синдром на сковаността.

Откакто разкри шокиращата си диагноза през декември 2022 г., изпълнителката е споделила само няколко новини с феновете си, но сестра ѝ Клодет говори пред канадския сайт showbizz.net, за да даде актуална информация за лечението на сестра си.

Тя обясни, че желае всичко най-добро с надеждата за лечение. "Знам, че е ходила няколко пъти в Денвър, защото там има страхотни изследователи, и стискам палци. Това е всичко, което можем да направим. Да й кажем колко много я обичаме и че й желаем всичко най-добро", каза Клодет.

Феновете на Селин, които изпращат добри пожелания, са много благодарни на звездата и семейството ѝ. Клодет обясни: "Селин е много щастлива: "Получихме няколко прекрасни любовни послания и се стараем колкото се може повече тя да ги получава. Защото знам, че морално, психически тя е силна. Изобщо не е депресирана, точно обратното, изпълнена е с радостите на живота.

Тя разкрива също, че Селин има много позитивна психическа нагласа и казва: "Ще се справим с това, слушам всичко, което ми казват, и го правя стриктно, защото искам да се върна, това е сигурно."

Сестрата на Селин използва интервюто и като възможност да опровергае твърденията, че Селин вече е в инвалидна количка, както и фалшивите съобщения, че звездата има рак.

Изпълнителката на My Heart Will Go On се е настанила в имението си в Лас Вегас, което струва 1,2 милиона долара, заедно с тримата си сина Рене-Шарл, Еди и Нелсън, а освен това стана ясно, че другата сестра на Селин - Линда, се е преместила да се грижи за нея.

По време на телевизионна изява миналия месец Клодет заяви пред Le Journal de Montreal: "Когато й се обаждам и тя е заета, говоря със сестра ми Линда, която живее с нея, и ми казва, че тя работи усилено. Тя слуша най-добрите изследователи в областта на това рядко заболяване, доколкото е възможно.

"Честно казано, мисля, че тя има нужда най-вече от почивка. Тя винаги излиза извън рамките на възможностите си, винаги се опитва да бъде най-добрата и на върха на играта си. В един момент сърцето и тялото ти се опитват да ти кажат нещо. Важно е да се вслушаш в тях."

Източник: hellomagazine.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.