Преди коронацията: Крал Чарлз сразен от Меган Маркъл

https://lifezone.bg/svetat/predi-koronaciyata-kral-charlz-srazen-ot-megan-markal/52076 LifeZone.bg
Преди коронацията: Крал Чарлз сразен от Меган Маркъл

Крал Чарлз Трети не е на себе си

Точно преди коронацията, през май, монархът  е сразен от по-малката си снаха. Меган Маркъл направо заби ножа до дръжката, твърдят  и кралските експерти.

Синът на кралица Елизабет Втора е изпитвал топли чувства към Меган и  никога не се е  отнасял с нея пренебрежително. Дори и след като тя  и съпруга й принц Хари напуснаха Англия и отидоха да живеят в Америка.

Хари и Меган абдикираха и от кралските задължения и дълбоко нараниха с постъпката си покойната кралица, бабата на принц Хари.

Няма и ясна информация дали херцозите на Съсекс ще присъстват на коронацията на Чарлз. Знае се и за влошените отношения между двамата братя-принц Уилям и по-малкия Хари.

Преди три години Хари и Меган напуснаха официално Англия. Оттогава отношенията с кралското семейство са доста обтегнати. Особено след като Хари пусна документална поредица, в която изкара на показ „мръсните тайни“ на кралското семейство. Направи го и с автобиографичната си книга.

Хари и Меган дадоха серия скандални интервюта в тази връзка.Същото наскоро стори и Меган Маркъл.

Въпреки че кралското семейство дава вид, че не са впечатлени от нараняващите интервюта на бившата актриса, нещата са различни.

„Мисля, че обръщат внимание на тези нападки“, твърдят кралските експерти. А Чарлз бил дълбоко наранен от разкритията на Меган, с която мислил, че имат добра връзка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.