Приятелката на Леонардо Ди Каприо се появи като клошар на рождения му ден (СНИМКА)

В петък вечер в Санта Моника Леонардо Ди Каприо празнува рано рождения си ден

https://lifezone.bg/svetat/priyatelkata-na-leonardo-di-kaprio-se-poyavi-kato-kloshar-na-rozhdeniya-mu-den-snimka/120927 LifeZone.bg
Приятелката на Леонардо Ди Каприо се появи като  клошар на рождения му ден (СНИМКА)

В петък вечер в Санта Моника Леонардо Ди Каприо празнува рано рождения си ден

Носителят на "Оскар", който в събота навърши 49 години, се срещна с приятелката си Витория Черети и някои от известните си приятели на парти в горещата точка за знаменитости Джорджо Балди.

Звездата от Killers of the Flower Moon беше почти неразпознаваем, тъй като пристигна в италианския ресторант в черно от главата до петите, с бейзболна шапка и дънки.

25-годишната Витория обаче привлече вниманието, тъй като носеше чифт странни мръсни дънки на шведската модна къща Acne Studios за 370 паунда. Тя съчетаваше дрехата с бяла блуза с едно рамо и ръбове и черно яке с големи размери.

Италианският модел носеше косата си на нисък кок, а гримът ѝ изглеждаше естествен с нежни прасковени устни.

Красавицата от модния подиум се допълни с платинени обеци и дебела платинена верижка, която наподобяваше гривна за документи за самоличност.

Компанията беше забелязана да се смее и шегува в ресторанта, докато се наслаждаваше на приятна вечер с вечеря и напитки.

Въпреки че звездата от "Титаник" рядко публикува в социалните мрежи нещо извън екологичната си дейност и работата си в киното, това не попречи на феновете да изпратят своите пожелания в събота.

"Честит рожден ден Leo" написаха много от последователите му.

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.