Пророкът на принцеса Даяна: Краят на света идва, но може да го избегнем!

https://lifezone.bg/svetat/prorokat-na-princesa-dayana-krayat-na-sveta-idva-no-mozhe-da-go-izbegnem/128661 LifeZone.bg
Пророкът на принцеса Даяна: Краят на света идва, но може да го избегнем!

Бразилецът е известен като пророка на принцеса Даяна

Жуселино Нобрега да Лус е много точен в предсказанията си. Известен е с пророческите си сънища и точните си математически изчисления.

Феноменът е предсказал аварията в Чернобил, също така пожарът в Нотр Дам.

Жуселино Нобрега да Лус е съветвал и покойната лейди Даяна. Той е пророкувал и на българския президент Румен Радев. Пророкът идва в България, за да представи новата си книга с предсказания.

Гадателят не само пророкува за бъдещето, но и дава съвети на управляващите, в различните държави, как да избегнат катастрофалните катаклизми на планетата.

„Имам ли възможност, не спирам да давам съвети как трябва да работим съвместно. Целта е да се избегнат катастрофалните последици, като края на света през 2040 година“, споделя грижите си пророкът на принцеса Даяна.

По думите на Жуселино Нобрега да Лус, ако не вземем мерки, за да спасим света, Антарктида може да се разтопи. В резултат от лицето на Земята може да изчезнат държави като Гърция, Мароко, Италия и други.

„За да се избегне този потоп, необходимо е да се изгради осемстотин метрова стена на Гибралтарския проток. Това ще засегне и България в някаква степен, но не толкова драстично както останалите държави. Важно е да се казва на хората какво може да се избегне, особено на управляващите, за да го има нашия свят“, категоричен е пророкът.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.