Разгоненият Неймар в оргия дни преди раждането на дъщеря му (Снимка +18)

Футболната звезда се натиска с две мацки, докато жена му търпи контракции

https://lifezone.bg/svetat/razgoneniyat-neymar-v-orgiya-dni-predi-razhdaneto-na-dashterya-mu-snimka-18/117244 LifeZone.bg
Разгоненият Неймар в оргия дни преди раждането на дъщеря му (Снимка +18)

Футболната звезда се натиска с две мацки, докато жена му търпи контракции

Бразилският футболист Неймар се забърка в сериозен скандал. Докато бременната му приятелка стои вкъщи и е в очакване на раждането на дъщеря им, излязоха снимки как мачото опитва вкуса на различни мацки в нощен клуб.

 

Футболистът е заснет да се натиска първоначално със знойна брюнетка. Впоследствие той не спира, а насочва сексуалната си енергия към засукана блондинка. Купонът се е разразил няколко часа след лагера на националния отбор на Бразилия.

 

Изневярата се потвърждава от близки на футболиста и половинката му. Папарашките снимки доказват това. Вероятно разгоненият Неймар не е издържал на живота в консервативна Саудитска Арабия, където заигра от този сезон. Настроението от завръщането в Бразилия са му се отразили на нагона и той побърза да се намърда между брюнетка и блондинка.

 

Красивата му половинка Бруна Бианкарди също потвърди за случилото се в профила си в социалните мрежи. Тя е получила стотици съобщения за извратения си партньор и подкрепа за самата нея, за което изказва благодарността си. В пост тя споделя разочарованието си и същевременно насочва фокуса си към предстоящото раждане, което предстои след дни. Така тя се опитва да запази достойнство и да не мисли за развратния си мъж. Двамата очакват съвсем скоро появата на дъщеря им.

 

Всъщност изневярата едва ли ще е причина за раздяла между двамата. Преди месеци двамата подписаха договор, с който Бруна разрешава на Неймар да й изневери и да прави секс с други жени. Все пак тя постави условия, които очевидно футболистът не спазва – да не се целува, да прави секс с презерватив и да не става публично достояние.

Източник: bTV

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.