Разкрита е причината за смъртта на Шинеъд О'Конър

Смъртта на Шинеъд О'Конър е закрита

https://lifezone.bg/svetat/razkrita-e-prichinata-za-smartta-na-shinead-okonar/124892 LifeZone.bg
Разкрита е причината за смъртта на Шинеъд О'Конър

Смъртта на Шинеъд О'Конър е закрита

Съдебният лекар заключи, че изпълнителката е починала от естествена смърт. О'Конър е намерена в безсъзнание в апартамента си през юли 2023 г.

В кратко изявление, публикувано от съда Southwark Coroner's Court в Лондон, се казва: "Това е потвърждение, че г-жа О'Конър е починала по естествени причини. Следователно коронерът е престанал да се занимава със смъртта ѝ." - На уебсайта на Guardian се казва.

Шиниъд О'Конър умира през юли 2023 г. на 56-годишна възраст. По това време полицията получава сигнал за "жена в безпомощно състояние" в Херне Хил, Южен Лондон. Службите съобщават, че не разглеждат смъртта като подозрителна

"С огромна тъга съобщаваме за кончината на любимата ни Шинеъд. Семейството и приятелите ни са съкрушени и молят за уважение на личното пространство в този много труден момент". - съобщават близките на певицата в изявление, цитирано от Би Би Си през юли миналата година.

Министър-председателят на Ирландия изрази съболезнования на семейството на певицата. "Музиката ѝ беше обичана по целия свят, а талантът ѝ беше несравним и ненадминат". - написа Лео Варадкар.

Шиниъд О'Конър получи наградата "Класически албум на Ирландия" от ирландската обществена телевизия RTE. Певицата, която изразява открито своите социални и политически възгледи, е издала общо 10 студийни албума.

Източник: polsatnews.pl

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.