Реакцията на Брад Пит на шокиращото обвинение на сина му - потвърждава това, което подозирахме

Брад Пит очевидно не е никак доволен от това, че предишна тирада на осиновения му син отново е излязла наяве и в нея той е описан като "ужасен човек"

https://lifezone.bg/svetat/reakciyata-na-brad-pit-na-shokirashtoto-obvinenie-na-sina-mu-potvarzhdava-tova-koeto-podozirahme/121689 LifeZone.bg
Реакцията на Брад Пит на шокиращото обвинение на сина му - потвърждава това, което подозирахме

Брад Пит очевидно не е никак доволен от това, че предишна тирада на осиновения му син отново е излязла наяве и в нея той е описан като "ужасен човек"

Пит и бившата му партньорка, актрисата Анджелина Джоли, са родители на шест деца: 22-годишния Мадокс, 19-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Въпреки че през 2016 г. Пит и Джоли преживяха шумна раздяла, и двамата са ангажирани с живота на децата си, поради което един конкретен изблик на Пакс, направен на Деня на бащата през 2020 г., е още по-шокиращ...

Пакс е осиновен от Анджелина Джоли през 2007 г. от сиропиталище в Хо Ши Мин, Виетнам. По това време е само на три години, тъй като е оставен в сиропиталището като новородено от биологичната си майка, която е пристрастена към хероина.

Според информацията Пит е станал осиновител на Пакс почти веднага, но изглежда, че не всичко е било гладко по отношение на връзката им.

По-рано тази седмица се появи стара публикация на Пакс в Instagram, в която той се заяжда с Пит на Деня на бащата през 2020 г. По това време Пакс е бил на 16 години и със сигурност не е пестил думите си.

"Превърнахте живота на най-близките ми хора в постоянен ад", твърди Пакс в личния си профил в Instagram.

"Можеш да казваш на себе си и на света каквото си искаш, но истината един ден ще излезе наяве".

Той завършва: "Така че честит Ден на бащата, ти ужасно човешко същество."

Според нови съобщения, които се позовават на вътрешен източник, звездата от "Троя" Брад намира за "депресиращо да вижда как това се повдига" отново години след факта.

Източник, близък до въпроса, заяви пред The Sun: "Разочароващо е Брад да бъде представян като някакъв "лош човек", а това далеч не е истина".

Твърди се също, че Брад изпитва "голямо уважение" към всичките си деца и запазва "достойно мълчание" по отношение на открития пост на Пакс.

Източник: .newsner.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.