Сълзи на Коледа: Бебето на Филип Плейн в тежко състояние

Тъжна новина съобщи дизайнерът в Инстаграм

https://lifezone.bg/svetat/salzi-na-koleda-bebeto-na-filip-pleyn-v-tezhko-sastoyanie/124317 LifeZone.bg
Сълзи на Коледа: Бебето на Филип Плейн в тежко състояние

Тъжна новина съобщи дизайнерът в Инстаграм

"Не ми останаха никакви сълзи след толкова много дни на болка и борба... Семейството ни беше съсипано на Коледа, когато заведохме малкото ни бебе Руж в болницата. Състоянието му стана сериозно, след като няколко дни по-рано той и брат му Ракета дадоха положителен тест за RSV-вирус 2″ - сподели дизайнерът Филип Плейн в Instagram.

"Руж спешно се нуждаеше от кислород. Последните три дни бяха много трудни за нашето бебе, което е само на 11 седмици. Лучия е с нашия ангел в болницата и не го е оставила сам дори за минута! Когато се събуди, му пее и държи малките му ръчички. Очите на Руж изглеждат толкова тъжни, но той все още намира сили да се усмихва от време на време. Тези дни Ромео и Ракетата са у дома с мен. Те не могат да влязат в болницата в Руж, защото е важно да се спазва карантината. Добрата новина е, че днес Руж отново започна да се храни от бутилка. Той е много силен и е нашият герой!“ – написа дизайнерът.

Припомняме ви, че второто дете на дизайнера и приятелката му Лучия Бартоли се роди на 6 октомври и носи името Rouge Sky Galaxy.

Първият им син, Rocket Halo Ocean, се ражда на 16 май 2022 г. Филип Плейн има и 10-годишен син, Ромео, който живее с майка си в Бразилия.

Източник: bulgaria.postsen.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.