Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли: Той превърна живота ни в ад

Синът на Брад Пит Пакс "нарече баща си кретен от световна класа"

https://lifezone.bg/svetat/sinat-na-brad-pit-i-andzhelina-dzholi-toy-prevarna-zhivota-ni-v-ad/121550 LifeZone.bg
Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли: Той превърна живота ни в ад

Синът на Брад Пит Пакс "нарече баща си кретен от световна класа"

19-годишният Пакс, син на Анджелина Джоли и Брад Пит, преди три години сподели в Instagram публикация за Деня на бащата, в която нарича баща си "ужасен и подъл човек" и "ужасно човешко същество".

Вместо стереотипна публикация за Деня на бащата в Instagram за баща си, Пакс Джоли-Пит уж е решил да подходи по различен начин.

Според съобщенията осиновеният син на Анджелина Джоли и Брад Пит се е обърнал към платформата на социалната мрежа и не се е въздържал от 2020 г. Твърди се, че в своята Instagram Story по това време 19-годишният вече младеж е публикувал снимка на Брад, който получава Оскар за ролята си в "Имало едно време... в Холивуд".

Смята се, че около снимката Пакс е публикувал дълга тирада, посветена на актьора от "Боен клуб". "Честит Ден на бащата на този з*дник от световна класа!! Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и подъл човек", гласи очевидно постът.

"Не проявявате никакво внимание или съпричастност към четирите си най-малки деца, които треперят от страх, когато са във ваше присъствие. Никога няма да разбереш вредата, която си нанесъл на семейството ми, защото не си способен да го направиш", продължава писмото, според снимки, получени от Daily Mail.

Източник: mirror.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.