След 16 години: Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно

Актьорите се събират за нов филм

https://lifezone.bg/svetat/sled-16-godini-brad-pit-i-dzhordzh-kluni-otnovo-zaedno/134809 LifeZone.bg
След 16 години: Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно

Актьорите се събират за нов филм

Опитните актьори Брад Пит и  Джордж Клуни , които са заснели няколко филма заедно по време на успешните си кариери, ще се снимат във „Вълци“ - екшън комедия, която напълно отговаря на силните им страни като изпълнители.

„Вълци“ проследява живота на професионални монтьори, които са наети да свършат една и съща работа. Режисьор на филма е Джон Уотс, продуценти са Пит и Клуни, а в ролите са Остин Ейбрамс, Ейми Райън и Пурна Джаганатан.

Трейлърът показва как Клуни получава обаждане от жена, която моли за помощ. Той бързо се справя с местопрестъпление и труп. „Няма никой, който да може да направи това, което правя аз“, казва той, точно преди Пит да влезе в стаята, за да свърши същата работа, което усложнява нещата и принуждава двамата да работят заедно.

Пит и Клуни са приятели от десетилетия и са работили заедно в различни филми, включително в трилогията „Оушън“ и в последния „Burn After Reading“.

Според различни източници двамата много са се радвали на съвместната си работа на снимачната площадка на „Вълци“. „Брад и Джордж са вечни приятели“, казва източник пред PEOPLE. „Те се харесват и уважават един друг, независимо от това колко години има между съвместните им участия. Връщат се много назад и бяха щастливи да работят заедно по този филм“.

Източник: hola.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.