Спят ли разделени Виктория и Дейвид Бекъм?

Всички знаем повече отколкото трябва за личния живот на двойката

https://lifezone.bg/svetat/spyat-li-razdeleni-viktoriya-i-deyvid-bekam/121183 LifeZone.bg
Спят ли разделени Виктория и Дейвид Бекъм?

Всички знаем повече отколкото трябва за личния живот на двойката

Това се случи след като излезе документалната поредица Beckham по Netflix. Завесата към личния им живот бе вдигната. Не всеки детайл от личния им  живот обаче става обществено достояние.

Оказва се, Дейвид и Виктория  разполагат всеки със собствено крило от имението им Great Tew Estate в Оксфордшир, Великобритания.

6,15 милион а британски лири е броила двойката за дома си през 2016г. Имениeто разполага с футболно игрище, басейн и овощна градина. Там Дейвид се отдава на хобито си- пчеларството.

Къщата е разделена на две големи крила, като всяко от тях разполага със собствена кухня, спалня и дори двор. Tака са разделени, че спокойно единия може да направи парти, без другия да разбере.

Дали Дейвид и Виктория спят в отделни стаи можем само да гадаем. Нищо чудно да ги използват, когато са много изморени.

Преди да се срещнат през 1997 г., Дейвид и Виктория вече са били мегаизвестни сами по себе си. Дейвид беше натрупал безпрецедентна популярност благодарение на професионалната си футболна кариера. Всъщност той подписва договор с Манчестър Юнайтед само на 14 години. Докато Виктория беше най-известна с прякора си "Пош Спайс" и беше член на групата Spice Girls.

Източник: lifestyle.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.