Стряскаща СНИМКА Камерън Диас без грим, неразпознаваема е

Холивудската звезда бе снимана по време на разходка със семейството си

https://lifezone.bg/svetat/stryaskashta-snimka-kameran-dias-bez-grim-nerazpoznavaema-e/110585 LifeZone.bg
Стряскаща СНИМКА Камерън Диас без грим, неразпознаваема е

Холивудската звезда бе снимана по време на разходка със семейството си

Една от най-разпознаваемите актриси в Холивуд и любимка на милиони по света се оказа в обективите на папараците., въпреки че от последната й поява във филмова продукция са минали почти 10 години.

В момента Камерън Диас се е насочила към писане на книги и собствени бизнес. Преди 10 години тя издаде монография, която предизвика голям интерес сред феновете й.

През 2016-та година издадената й втора част на Книгата на дълголетието също се радваше на широк интерес. В нея Диас споделя как да се справим с остаряването на тялото и какво представлява този процес.

Известно е, че блондинката никога не е била привърженичка на пластичната хирургия и инжекциите за подмладяване. Според нея естествената красота е повече от всичко.

Въпреки това, тя не спира да полага грижи за себе си, но без похватите на естетичната медицина.

 

Въпреки, че не е лесно тя да бъде уловена от обективите по улиците на Ню Йорк, тя бе „прихваната“ от папараците докато се разхожда със съпруга си Бенджи Мадън и дъщеря им Радикс.

Актрисата бе облечена с голяма тениска, сако, ботуши и черна шапка с кант. Видът й бе уморен, а златистата коса прибрана в шапката.

Блондинката е родена на 30-ти август през 1972-ра година в Сан Диего.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.