Тейлър Суифт и Травис Киеле: Вижте целувката на века

Тейлър Суифт беше на Супербоул, за да отпразнува победата на Травис Келе и отбора Kansas City Chiefs

https://lifezone.bg/svetat/teylar-suift-i-travis-kiele-vizhte-celuvkata-na-veka/127390 LifeZone.bg
Тейлър Суифт и Травис Киеле: Вижте целувката на века

Тейлър Суифт беше на Супербоул, за да отпразнува победата на Травис Келе и отбора Kansas City Chiefs

Суифт слезе на игрището, където прегърна и целуна приятеля си няколко пъти. Тя пътува от Токио, за да присъства на мача и да подкрепи Киеле.

"Красиво нещо е, нали?" Киеле разказва за тяхната любовна история: "И след това се надявам всички да разберат, че ние сме просто двама души във връзка, които се подкрепят и се забавляват с това, човече. Това не е нищо повече от това, колкото и светът да иска да нарисува картината и да ни направи врагове, ние просто се забавляваме с това. Наслаждаваме се на всяка една част от него. И със сигурност обичам, когато Тейлър идва да ме подкрепи и се наслаждава на играта със семейството и приятелите. Това не беше нищо друго освен една прекрасна година, човече."

Травис никога не се е чувствал по-подкрепян от друга значима личност. "Това е само началото за тях като двойка и им предстоят много важни събития. Тейлър и Травис намират време един за друг, защото го искат. И двамата се гордеят с важността на семейството и обичат да събират семействата си и близкия си кръг. Те са истински, честни, любящи и откровени един с друг във всяко отношение. И двамата непрекъснато се насърчават един друг да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.

Източник: elle.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.