Тотално изтрещя: Джъстин Бийбър вбеси феновете

Певецът крещи на тийнейджъри във вирусен видеоклип, като им казва да "излязат" от фоайето на хотела заради "загриженост за безопасността на бременната му съпруга" Хейли Бийбър

https://lifezone.bg/svetat/totalno-iztreshtya-dzhastin-biybar-vbesi-fenovete/140247 LifeZone.bg
Тотално изтрещя: Джъстин Бийбър вбеси феновете

Певецът крещи на тийнейджъри във вирусен видеоклип, като им казва да "излязат" от фоайето на хотела заради "загриженост за безопасността на бременната му съпруга" Хейли Бийбър

В четвъртък Джъстин Бийбър стана популярен, след като се появи видеоклип, на който се вижда как крещи на тийнейджъри на публично място.

30-годишната поп звезда, изглеждаща почти неузнаваемо в оскъдно облекло, се изправя срещу група младежи във фоайето на Waldorf Astoria в Западен Холивуд по време на 12-секундния TikTok.

Вижда се как той гневно разпитва тийнейджърите какво намират за "толкова смешно", докато с жестове им показва да се отдалечат и се вижда как персоналът на хотела ги насочва към изхода.

Изпълнителят на на хита Sorry продължава да ги ругае, като добавя: "Махайте се оттук‘‘.

Източници разказват пред TMZ, че Джъстин се е срещнал с бременната си съпруга Хейли Бийбър в хотела, когато групата от 8 деца, които са присъствали на бар-масата, е започнала "да ги преследва и да му крещи".

Първоначално Джъстин учтиво помолил тийнейджърите да се отдръпнат заради ограничената му охрана, но се разстроил, когато те продължили да го снимат, твърдят запознати.

Изданието съобщава, че звездата "просто се притеснява за безопасността на съпругата си".

Джъстин и Хейли с нетърпение очакват раждането на първото си дете през следващите няколко седмици.

Тъй като Бийбър се подготвя да навлезе в нова глава в живота си като татко за първи път, той не се е въздържал да покаже емоционалната си страна.

През април, преди Хейли да оповести публично бременността си, Бийбър публикува няколко селфита, на които е разплакан, което предизвика загриженост сред феновете му.

Източник: dailymail.co.uк

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.