Вижте съперницата на Даяна за сърцето на Доди ал Файед

Даяна и Доди ал Файед загинаха заедно в автомобилна катастрофа през 1997 година

https://lifezone.bg/svetat/vizhte-sapernicata-na-dayana-za-sarceto-na-dodi-al-fayed/125963 LifeZone.bg
Вижте съперницата на Даяна за сърцето на Доди  ал Файед

Даяна и Доди ал Файед загинаха заедно в автомобилна катастрофа през 1997 година

Покойната принцеса Даяна имаше връзка с египетския милионер Доди ал Файед. Мнозина обаче знаят, че в любовната им история е намесен и трети човек – бившата годеница на Доди Кели Фишър. Тя била американски модел и дваматa били сгодени. Запознава я с баща си и въпреки че той не я е харесал, то Доди я е обичал с цялото си сърце.

Фишър израснала в богато и уважавано семейство, но остава с разбито сърце. Тя през цялото време вярвала, че Доди ще се омъжи за нея.

Двамата били много близо до венчилото, той дори й купува къща в Калифорния.

Аферата на Доди и Даяна започва през лятото на 1997г. въпреки, че двамата се познават от 1986 година. Даяна първоначално била само любовница. Но той съобщил новината на Кели.

Източници твърдят, че милионерът е подържал паралелна връзка и с двете. Водил ги по скъпи вечери. Когато разбрала за аферата от медиите, Кели завела дело срещу Доди и поискала солидна сума. Съобщава се също, че тя е поискала официална среща с Даяна, като дори е стигнала дотам, че е заявила, че има няколко предупреждения за принцесата, защото Доди може да я заблуди също толкова лесно, колкото и нея.

На стойност 233 000 долара е годежния пръстен на Кели. Удивително приличал на този на Даяна, който имала от принц Чарлз.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.