Вижте я: Дженифър Лопес изглежда невероятно в рокля с дълбоко деколте (СНИМКА)

Джей Ло е омъжена за бившия на Дженифър Гарнър от 2022 г

https://lifezone.bg/svetat/vizhte-ya-dzhenifar-lopes-izglezhda-neveroyatno-v-roklya-s-dalboko-dekolte-snimka/119832 LifeZone.bg
Вижте я: Дженифър Лопес изглежда невероятно в рокля с дълбоко деколте (СНИМКА)

Джей Ло е омъжена за бившия на Дженифър Гарнър от 2022 г

Миналата събота Лопес и Бен Афлек, които са на възраст около 50 години, завладяха нощния живот в Лос Анджелис. Те бяха излезли да отпразнуват 40-ия рожден ден на своята близка приятелка, австралийския модел и актриса Пиа Милър.

Ослепителна в блестяща зелена сатенена рокля, 54-годишната Дженифър демонстрираше непреходната си красота и емблематични извивки.

Преди да излезе за празника на Пиа, певицата Waiting for Tonight почерпи феновете си с няколко снимки на омайния си вечерен ансамбъл в социалните мрежи.

С надпис, гласящ: "Вечерна среща", придружен от емотикон с бяло сърце, стана ясно, че тя очаква вечерта с нетърпение.

Връзката между Дженифър и Пиа не е нова. Бившата актриса от "Home and Away", и съпругът ѝ Патрик Уайтсел, председател на агенцията за таланти Endeavor, споделят близки отношения с Дженифър и Бен.

Те са били забележителни участници в сватбата на силната двойка през 2022 г. Докато нощта се развиваше, Дженифър изглеждаше в стихията си, като по-късно сподели видео, на което танцува енергично с чифт палмови листа в ръка.

Докато изпълнителката  се стремеше към своята вътрешна дива, Бен я допълваше перфектно. Избрал класически черен костюм в комбинация с бяла риза, той изглеждаше като елегантен джентълмен.

Източник: hellomagazie.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.