Всичко, което знаем за биографичния филм за Майкъл Джексън

Противоречивият Крал на попа получава биографичен филм

https://lifezone.bg/svetat/vsichko-koeto-znaem-za-biografichniya-film-za-maykal-dzheksan/125350 LifeZone.bg
Всичко, което знаем за биографичния филм за Майкъл Джексън

Противоречивият Крал на попа получава биографичен филм

Историята на живота на Майкъл Джексън получава биографична обработка от хората, стоящи зад "Бохемска рапсодия", и скоро ще се отправи към кината, като филмът "Майкъл" на режисьора Антоан Фукуа си поставя за цел да излезе на екран през пролетта на 2025 г.

Животът и времето на противоречивия Крал на попмузиката вече са отразени в голяма степен в основните медии, като силната детска слава на Джексън, многобройните му мегахитове, издигането му до статут на музикална икона и тревожните му лични проблеми са отразени в редица различни медии - някои с положителен уклон, други с откровено осъдителни програми.

Предстоящият филм на Фукуа "Майкъл" обаче има за цел да разгледа с разбиране сложния човек зад музиката, като за главната роля е привлечен човек, пряко свързан с Джексън.

Ето всичко, което знаем за него до момента. Майкъл все още не е влязъл в продукция, което означава, че все още няма наличен трейлър.

Досега е потвърден само един актьорски състав за филма на Фукуа за Майкъл Джексън и той изпълнява главната роля. 27-годишният племенник на Джексън Джаафар Джексън ще влезе в обувките на чичо си, за да ни разкаже историята на живота му - от младостта до зрелостта.

Говорейки за кастинга, Фукуа обяснява, че е бил поразен от това колко много прилики има Джаафар с известния си роднина. "Невероятно е колко много прилича на Майкъл... Звучи като него, танцува като него, пее. Наистина е странно", казва режисьорът пред Entertainment Weekly. "Греъм Кинг, който е фантастичен продуцент, го намери и ми го представи, а аз бях поразен."

Източник: uk.movies.yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.