Задава се нов бестселър: Синът на Брад Пит разказва всичко в книга

Брад Пит се опитва да охлади жегата със сина си Мадокс на фона на слуховете за мемоари

https://lifezone.bg/svetat/zadava-se-nov-bestselar-sinat-na-brad-pit-razkazva-vsichko-v-kniga/122812 LifeZone.bg
Задава се нов бестселър: Синът на Брад Пит разказва всичко в книга

Брад Пит се опитва да охлади жегата със сина си Мадокс на фона на слуховете за мемоари

Съобщава се, че актьорът се опитва да оправи отношенията с децата си на фона на спекулациите, че Мадокс ще разкаже всичко.

Брад Пит отчаяно се опитва да оправи обтегнатите си отношения с най-големия осиновен син на двамата с Анджелина Джоли - Мадокс Джоли-Пит, на фона на слуховете, че малкият пише мемоари.

Според доклад на OK! Magazine, 22-годишният мъж пише експлозивен разказ, в който ще разобличи звездата от "Любопитният случай с Бенджамин Бътън".

В предполагаемата книга ще бъдат разгледани отношенията на Мадокс с Брад Пит и прословутата им самолетна кавга през 2016 г., по време на която актьорът уж е малтретирал Джоли и децата им.

Междувременно в същото издание се казва, че Пит работи за охлаждане на отношенията с Мадокс, като поема "пълна отговорност" за кавгата им през 2016 г.

Вътрешен източник споделя, че докато по-големите деца на Пит - Мадокс, Захара и Пакс - изглежда са против него, той е в добри отношения с по-малките си деца - Шайло, Вивиен и Нокс.

"Той е в добри отношения с тях. По време на битката за попечителство той загуби много ценно време с тях и е решен да не пропуска повече", казва източникът.

"Брад е поел пълна отговорност за действията си", каза вътрешният източник и добави, че сега от децата му зависи "да си съставят собствено мнение за него и да го видят такъв, какъвто е".

Източник: geo.tv

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.