Защо Toм Круз и Дейвид Бекъм прекратиха приятелството си?

Феновете на бившата футболна звезда очакваха да научат повече за слуховете за враждата в последния документален филм на Дейвид за Netflix

https://lifezone.bg/svetat/zashto-tom-kruz-i-deyvid-bekam-prekratiha-priyatelstvoto-si-2/119126 LifeZone.bg
Защо Toм Круз и Дейвид Бекъм прекратиха приятелството си?

Феновете на бившата футболна звезда очакваха да научат повече за слуховете за враждата в последния документален филм на Дейвид за Netflix

Преди време Том Круз и Бекъмови бяха едно от най-любимите приятелства на феновете в Холивуд, като актьорът беше сниман с тогавашната си съпруга Кейти Холмс на множество събития с Дейвид и Виктория Бекъм. Групата затвърждава приятелството си през 2007 г., когато двойката се премества в Лос Анджелис, но скоро след това се разделят.

Дейвид и Виктория решават да се преместят в Съединените щати, когато спортистът влиза в отбора на LA Galaxy, и се твърди, че именно актьорът им е помогнал да се срещнат с други големи звезди от развлекателната индустрия. Близък до Круз източник разкрива пред The Mirror, че той "е направил всичко за тях, когато за първи път се преместиха в Ел Ей".

"Той на практика им даде ключовете на града", казва вътрешният човек и обяснява, че "им организира парти, на което да се запознаят с всички важни хора". Източникът също така обясни, че актьорът уж таи обида, тъй като приятелството приключило в "момента, в който се установили" в Лос Анджелис.

"Преди време Дейвид и Виктория пробваха водата, но Том ги пренебрегна - затова е логично, че не са го поканили на нищо. Том явно смята, че е трябвало да се постараят повече", казва вътрешният източник пред изданието.

Феновете на бившата футболна звезда очакваха да научат повече за слуховете за враждата в последния документален филм на Дейвид за Netflix и въпреки че той не засегна темата, разказа за някои от трудностите, с които се е сблъсквал в началото на 2000 г., което почти е довело до разпадане на брака му с Виктория.

"Това беше най-тежкият период, защото имах чувството, че светът е срещу нас. Ето какво - ако трябва да съм напълно честна, ние бяхме един срещу друг", казва Виктория в документалния филм. "Виктория е всичко за мен. Да я видя наранена беше невероятно трудно. Но ние сме борци. И в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си", добавя Дейвид.

 

Източник: .hola.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.