37 години разлика: Том Круз с ново гадже

Според слуховете актьорът е в разгара на нов романс

https://lifezone.bg/tya-i-toy/37-godini-razlika-tom-kruz-s-novo-gadzhe/139828 LifeZone.bg
37 години разлика: Том Круз с ново гадже

Според слуховете актьорът е в разгара на нов романс

Мисията: 62-годишната звезда е забелязвана многократно с 25-годишната испанска певица Виктория Канал, с която се запознава на Гластънбъри, след като тя се присъединява към Coldplay на сцената за техния хедлайнерски сет.

Според източници, след като се запознават на музикалния фестивал през юни, приятелството на двойката се превръща в романтично, а вътрешен източник ги определя като "неразделни".

Круз дори поканил певицата на снимачната площадка на "Мисия: Невъзможна 8 в Оксфордшир - жест, който според членове на екипа е необичаен за актьора.

The Sun съобщава, че членове на екипа на филма споделят: "Том покани Виктория да гледа филма цял ден, а това просто не е нещо, което той прави за случайните си приятели.

Вътрешният източник разсъждава, че разликата във възрастта на двойката е направила връзката им малко вероятна: "Може да е изглеждало малко вероятно те да станат нещо повече от приятели, но те са почти неразделни.

"Те се виждат често и Виктория е красива. Всичко това се случваше пред очите ни.

Само няколко дни след като се срещнаха за първи път на Гластънбъри, Канал придружи Круз на премиерата на Twisters в Cineworld на лондонския площад Лестър, като дори се качи на хеликоптера, с който той летя за събитието. По-късно двамата бяха видени да се разхождат заедно из града и да се смеят.

 

Виктория разказа за вечерта в Instagram: "Срещнахме се зад кулисите на Гластънбъри и си говорихме за предстоящата премиера, на която и двамата отивахме, а той каза: "Карай с мен!".

Източник: metro.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.