Адът е песен! Мъжете в живота на Елен Колева били по-кошмарни

https://lifezone.bg/tya-i-toy/adat-e-pesen-mazhete-v-zhivota-na-elen-koleva-bili-po-koshmarni/139272 LifeZone.bg
Адът е песен! Мъжете в живота на Елен Колева били по-кошмарни

Актрисата Елен Колева минала през неописуем ужас в любовния си живот

Звездата от „Шивачки“ често е споделяла, че опитът в любовния й живот бил повече от кошмарен. А и в по-ранен етап от живота си имала зависимости от „цигари, алкохол и други неща“. Но още трепери от спомена за връзката си с мъж преди няколко години, който нарича „мачо психопат“.

Той бил с цели 26 години по-голям от нея, а когато започват връзка Елен Колева е едва на 23.

„Аз виждах в него фигурата на татко, който почина, когато съм била на 4. Нямах житейския опит, а мъжът бе с много възможности и големи властови позиции, който създаваше един цял свят за мен. Никак не е трудно да се озовеш в такава връзка.

Но той не се оказа само нарцис манипулатор, а самовлюбен психопат. Казваше ми, че всичко между нас ще свърши, когато той реши“, връща назад лентата зеленооката красавица. С днешна дата тя признава, че това била най-опасната й раздяла.

След което настъпил срив в професията й, защото бившия й партньор направил всичко възможно, за да попречи на професионалното и личностното й развитие.

Въпреки целия ад и несполучливи любовни връзки, актрисата е убедена, че ще срещне любовта на живота си. Само че след преживения ужас не може да понася мъже, които пушат и пият.

Източник: България днес,Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.