Актриса и тв водеща плени сърцето на Виктор Стоянов

Все още не бърза да афишира чувствата му

https://lifezone.bg/tya-i-toy/aktrisa-i-tv-vodeshta-pleni-sarceto-na-viktor-stoyanov/132129 LifeZone.bg
Актриса и тв водеща плени сърцето на Виктор Стоянов

Все още не бърза да афишира чувствата му

Оказва се, че Виктор Стоянов, който бе първият ерген на България, върти тайна любов с актрисата и тв водеща от bTV Поли Недкова. Прави впечатление, че от края на февруари, мачото харесва снимките на брюнетката в социалните мрежи, което навежда на мисълта, че по всяка вероятност двамата са заедно оттогава.

 

Хора от обкръжението на Виктор издават, че той е луд по Поли и макар и двамата да са натоварени с множество ангажименти, използват всяка свободна секунда да бъдат заедно.

Актрисата редовно е в публиката на живо в "Денсинг Старс" и дори се настанява близо до сцената – най-често до гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, създавайки нарочно измамното усещане, че всъщност подкрепя певеца. Истината е, че всъщност тя се наслаждава на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на иначе строгото жури.

 

Въпреки всичко, Виктор не бърза да афишира чувствата си към Поли след последното фиаско, което претърпя на любовния фронт – раздялата му с блогърката Мария Тарашманова. Връзката им изглеждаше така, сякаш ще е завинаги, но продължи едва 2 години.

 

Очаква се съвсем скоро да стане ясно дали с Поли ще му провърви повече, с която за момента изглеждат точно един за друг. И тя като ерген №1 се вълнува от здравословния начин на живот и тренира усилено във фитнеса – задължително условие за избраницата му.

 

Неотдавна Виктор категорично отсече, че мрази прякорът „Ергенът“, тъй като звучал много селски и бил изключително грозен. Той е убеден, че няма да може да се избави от тази „титла“, дори и да сключи брак, но не му остава нищо друго, освен да приеме съдбата си.

 

След множеството спекулации по отношение на хонорара, който е прибрал от участието му в „Ергенът“, Виктор най-накрая проговори, споделяйки точната сума. Според думите му, той не е прибрал никакъв хонорар, колкото и невероятно да звучи и никой да не му вярва. Продуцентите били категорични, че няма хонорар в предаването, за да не подкупват любовта. Те били категорични, че не искат да бъдат причина „Ергенът“ да дойде и да срещне любимия човек заради парите, а да направи своя избор свободно. След като разбрал гледната им точка (истинска или пък нагласена), той се съгласил.

 

Единственото условие, което поставил било да му изплатят трите заплати за времето, в което заради участието му в предаването ще е в неплатен отпуск. За целта им представил трудовия си договор и така получил трите заплати, сякаш е бил на работа. Общата сума възлиза на 5 400 лева.

 

Очевидно Виктор не се гордее с това, че преди 2 години е участвал в „Ергенът“, съдейки по това, че е изтрил всичките си снимки от шоуто в профилите си в социалните мрежи.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.