Андреа призна истината: Бях бита заради Кубрат Пулев!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/andrea-prizna-istinata-byah-bita-zaradi-kubrat-pulev/54943 LifeZone.bg
Андреа призна истината: Бях бита заради Кубрат Пулев!

Андреа и тя проплака, че е бита от мъж

Подобно на актрисата Диана Димитрова, която заяви, че е бита от Юлиан Вергов. Фолкаджийката реши да разкаже цялата истина, за да не я обвиняват, че на участия ходи пияна или дори друсана.

От разказаното от нея стана ясно, че преди култовото си участие, в която я обвиниха, че пее поркана, истината се оказа друга. И тя е, че била бита от мъж.

Случката се разиграла в заведението, в което пяла. Тя била в стаята на собственика, където била и някаква мутра, по думите на Андреа. В един момент той започнал да говори с насмешка и да обижда Кубрат Пулев.

Но певицата не издържала и скочила да се бие с него. Онзи здравеняк само това и чакал и също отвърнал на ударите, като я „паркирал“.

„Толкова силно ме удари, че буквално ме лепна на стената. Стана ми зле, причерня ми от удара. Добре, че в този момент влезнаха собственика с друг човек и ме подхванаха, за да не падна на пода.Те ме и задържаха да не са нахвърля отново на онзи. И щеше да стане страшно, защото въпреки че съм жена, нямаше да спра, докато не ме размаже. Много мразя несправедливостите“, обясни скандалната случка Андреа.

Мнозина се озадачиха как скача да се бие заради Кобрата. При положение, че боксьора й причини всичко това, заряза я, а и направи две деца на Розали Петрова.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.