Анелия проговори за разваления годеж с Любо: Никой не го одобряваше!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/aneliya-progovori-za-razvaleniya-godezh-s-lyubo-nikoy-ne-go-odobryavashe/135601 LifeZone.bg
Анелия проговори за разваления годеж с Любо: Никой не го одобряваше!

Анелия призна, че този път изборът й е бил грешен!

Хитовата изпълнителка призна, че е сбъркала и прекрати годежа си с хазартния бос Любомир Захаринов.

Чалга дивата е страшно наранена от постъпката на мъжа, когото смяташе за „любовта на живота си“. Тя има един брак зад гърба си с бизнесмена Коко Динев, от когото е  единствената й дъщеря Ивон Динева.

Въпреки че и той не й остана верен , а прякора му бе „Осеменителят на чалгарките“ за него Анелия твърди, че я гледал като принцеса и се грижел, докато бил с нея.

След развода Анелия скри от прожекторите личния си живот, не се показваше и с гаджетата си. А после изненадващо започна да публикува снимки с Любо, с когото се сгодиха и заживяха под един покрив.

И певицата му даде всичко. Но по-младият от нея бизнесмен не го оцени и започна да я кичи с рога. След като разбра какви ги върши, поп фолк дивата побесня  и разтури годежа.

 „Никой от моите роднини и познати не одобряваше Любомир. Не го харесваха, за тях той си беше плужек, не само външно, но и вътрешно. Само че аз бях заслепена от любов и не виждах или не исках да видя дефектите му. Които не се оказаха безобидни, както и страстта му да се мята от легло в легло“, насоли го Анелия.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.