Анелия се окичи със скъпарски бижута, но физиономията й разбуни духовете

https://lifezone.bg/tya-i-toy/aneliya-se-okichi-sas-skaparski-bizhuta-no-fizionomiyata-y-razbuni-duhovete/122399 LifeZone.bg
Анелия се окичи със скъпарски бижута, но физиономията й разбуни духовете

Любовта на Анелия и Любомир Захаринов е на макс

Певицата се щракна в мрежата, цялата обсипана в сапфири. Моментално почитателите я обсипаха с комплименти. Дори я нарекоха принцеса, заради иначе свежарското й излъчване, което не е подплатено с множество пластични операции.

Случайно или не певицата се окичи със сапфири. В миналото на този камък са преписвани лечебни свойства. А в бижутата изразява мъдрост, себепознаване и вътрешна сила, както и вяра, коментират познавачите на бижута.

Въпреки че я обсипаха с комплименти заради стилното излъчване и тоалети, физиономията на Анелия предизвика доста въпроси.

Досега певицата грееше от щастие и не спираше да твърди, че с бизнесмена Любомир Захаринов са сродни души, въпреки че той е по-млад от нея.

Мнозина заподозряха, че вероятно мъжът й вече й е кръшнал и историята се повтаря, както с бащата на единствената й дъщеря-Коко Динев. Ресторантьорът не спираше да кичи с рога жените, които го дариха с деца и дори любовниците си.

„Дали пък историята не се повтаря?Ама много скоро след като двамата заживяха заедно, под един покрив. Бижутата за прелестни, но ако са извинение за кръшкането му, просто не си струва. Анелия отново ще е нещастна с мъж, който не спира да й изневерява“, ожалиха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.