Анита ли? Виж с кой я смени бързо-бързо Митко Рачков

https://lifezone.bg/tya-i-toy/anita-li-vizh-s-koy-ya-smeni-barzo-barzo-mitko-rachkov/53436 LifeZone.bg
Анита ли? Виж с кой я смени бързо-бързо Митко Рачков

Митко Рачков и  Анита Димитрова вече не са двойка

Самият комик призна в личния си профил във Фейсбук, че двамата са се разделили. Версиите са много, но превес взима голямата разлика във възрастта, както и палавостта на плеймейтката.

Само че Митко Рачков изобщо не е разстроен от този факт. Бдителни фенове на актьора, който отново се вихри като водещ в „Като две капки вода“ споделят, че той по-скоро е облекчен от този факт.

Все пак връзката им бе „атакувана“ не само от феновете, но и от приятели, колеги и близки на зевзека.

Според слуховете дори майката на Рачков била против връзката с доста по-младата силиконка, с цели 24 лета, в нейна полза.

Родителката на комика била убедена, че тя била с него заради парите му. И дори, когато му гостувала в дома му, двете гледали да не се засичат, защото отношенията им били смразени.

В неделя вечерта, в поредното издание на „Капките“, актьорът бе във вихъра си. Шегуваше се , подскачаше, ръсеше смешки, изобщо го бе обхванала една „всенародна радост“.

И дори не се притесни да демонстрира интимна близост с екранния си партньор Герасим Георгиев-Геро.

Първоначално Геро го изненада отзад на бягащата пътечка, а после позите се смениха.

„Тъжен ли, Рачков моментално смени Анита с Геро. Такива искри хвърчаха между двамата“, шегуваха се зрители на шоуто.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.