Аня Пенчева призна: Сменила съм над 20 автомобила!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/anya-pencheva-prizna-smenila-sam-nad-20-avtomobila/53057 LifeZone.bg
Аня Пенчева призна: Сменила съм над 20 автомобила!

Аня Пенчева се оказа рекордьорка по брой сменени коли

Неостаряващата актриса признава, че през ръцете й са „минали“ над двадесетина автомобили. Наскоро мъжът й Ивайло Караньотов  й подарил нова кола, от стабилната марка „Волво“.

Все пак звездата имала доста премеждия с колите, докато се научи да поназнайва нещо за тях и за безопасното си шофиране.

„Е, след като съм имала толкова много автомобили, все пак се научих да оправям по нещо под капака им“, хвали се актрисата.

По думите й, дори нещо да се развали с автомобила й на път или когато шофира по софийските улици, тя разбирала дотолкова от устройството им, че да не го зареже насред пътя, а поне да го придвижи до най-близкия сервиз.

„Ами, да, глезена жена съм. След като мъжът ми подари автомобил, не мрънкам, нито гледам марката. Просто се качвам и  карам“, обяснява звездата. Само че не стана ясно дали колите й се повреждали след нейното шофиране или причина ги изкарвала извън строя.

Все пак Аня Пенчева е признателна и благодарна, че с дъщеря й останали живи и здрави след опасен пътен инцидент.

„Карах със 120 километра и изведнъж колата полетя, попадна на дупка. Гумата се пръсна и паднахме в мочурище. Добре че не беше на асфалта, защото нямаше да сме живи с Пипи“, още се кръсти с ужас Аня Пенчева.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.