Асен Блатечки: Не вярвах, че като мина 50-ка, ще ми се случи това чудо!(Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/asen-blatechki-ne-vyarvah-che-kato-mina-50-ka-shte-mi-se-sluchi-tova-chudosnimki/143588 LifeZone.bg
Асен Блатечки: Не вярвах, че като мина 50-ка, ще ми се случи това чудо!(Снимки)

Асен Блатечки вече не е същия

Лошото момче на киното е коренно променен. Такава метаморфоза не сме очаквали от мъж, който не се задържа в нито една връзка. Но ето че чудото се случи и затова призна самия актьор.

И то се оказа Елеонора Янакиева. Финансистката и актьора живеят от две години под един покрив и по всичко личи, че тя е жената на живота му.

„Ние с Ели просто си „кликнахме“ както казва Калин Врачански.Паснахме си в абсолютно във всичко. Имаме еднакъв вкус за храна, за филми, за музика, за пътувания, абе…за каквото се сетиш.

Да си кажа честно, никога не съм вярвал, че след като мина 50-така и за мен ще има определена жена в този живот“, смее се 53-годишния Асен Блатечки.

Любовта го е направила и твърде словоохотлив. Знаем, че винаги досега той е крил личния си живот далеч от прожекторите.

И не е говорил с такъв мерак нито за първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, нито за втората, моделката Деляна Попова, които са майки на двете му деца.

Освен това актьора, май за първи път публично призна, колко много обича Елеонора. И любовта му ставала все по-силна. Асен бил щастлив и от факта, че децата им се харесвали чудесно. А неговите дъщеря и син обожавали новата му жена.

Но дали с Елеонора ще стигнат до венчило, само бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.