Българският Кен: Заради Десислава ме изритаха от футбола!(Фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/balgarskiyat-ken-zaradi-desislava-me-izritaha-ot-futbolafoto/115988 LifeZone.bg
Българският Кен: Заради Десислава ме изритаха от футбола!(Фото)

Още се пълнят очите със сълзи на българския Кен, заради рано прекършената му футболна кариера

Богомил Мастагарков, сочен за българския Кен, е вторият известен участник, който влиза в „Игри на волята“. Той, подобно на Мартин Николов-Елвиса, имал бурна връзка с друга популярна поп фолк певица.

Богомил Мастагарков призна, че голямата му любов била фолкаджийката Десислава. Ангелогласната изпълнителка записала в с@кс тефтерчето си и него, поредното младо спортистче.

От над десетина години е модел и се занимава с мода. Но другата му голяма страст била футбола. Играел още от 12-годишен, като спечелил много индивидуални награди от турнири във Франция и Италия. Бил забелязан от футболния отбор „Локомотив“ Пловдив, откъдето били и другите му успехи. Лично му се обадил и  мениджъра на Митко Бербатов.

По това време, като активен футболист, срещнал голямата си любов-Десислава. Певицата го искала в неин клип, но той отказал. Поканил я за дама на бала му и тя приела.

„Но мениджъра на футболния клуб, към който тренирах, разбра за това и го хвана яд.Бях в много добра спортна форма, но той реши да прекъсне правата ми. Куфарът ми бе в рейса, за замина да ритам в чужбина, но бях свален от него. Бях като попарен, още не мога да се съвзема, боли ме“, не крие сълзите си българския Кен.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.