Башар Рахал кръвно обиден на бившата!Тя му отговори с нов мъж

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bashar-rahal-kravno-obiden-na-bivshatatya-mu-otgovori-s-nov-mazh/113676 LifeZone.bg
Башар Рахал кръвно обиден на бившата!Тя му отговори с нов мъж

Башар Рахал все още не може да се отърси от чувствата си към Райна Караянева

Ливанецът й „отвори“ вратите към Рая, като я вкара в киното, даде й знакови роли и дори възможност да продуцира. В добавка да се явява по медии и да се показва по разни интервюта.

Моделката, набедена за актриса, обаче му отговори с…изневяра. 15 лета по-младата от него Райна го накичи с еленови рога. За мнозина това е донякъде възмездие, защото преди нея Башар Рахал никак не бе верен към гаджетата си, а ги сменяше доста често. Все пак Райна го накара да й остане верен, за сметка на нейната лоялност.

Още през есента Караянева се е разделила с Башал, но криеше това. Дори яростно отричаше, че двамата имат проблеми във връзката си.

„Изобщо не е вярно, че с Башар сме се разделили, това са пълни глупости“, скачаше яростно моделката.

Но наскоро се престраши и показа снимка с новия си, който е значително по-млад от 49 годишния Башар Рахал. Но не сподели нито къде е правено фотото, нито кой е новия й любовник.

Актьорът вече не страда толкова силно по Райна, като в началото на раздялата им. Но не иска да вижда бившата си на живо и страни от събитията, където знае, че ще се появи и тя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.