Бащичко: Младият Валерко завъртя гадже-трепач!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bashtichko-mladiyat-valerko-zavartya-gadzhe-trepach/119602 LifeZone.bg
Бащичко: Младият Валерко завъртя гадже-трепач!

Синът на Валери Божинов е влюбен до ушите

Наследникът на Божинката не обича да се фраска под прожекторите и бяга от публичността. Прекалената известност на родителите му го карала да не се афишира, дори да не е активен в мрежата. Но сега нещата се обърнали напълно. Защото 16-годишният тийнейджър се носи на крилете на любовта.

Умът и сърцето му е завладяла младата ученичка Ивет Кочова, която, според мнозина, е копие на майка му Алисия.

Гаджето му е топ красавица и доста добре се справя със социалните мрежи, където е публикувала изобилие от клипчета и снимки.

Самият Валерко пусна снимка, от която стана ясно, че не само той прави подаръци на гаджето си, но и тя на него. Вероятно момичето е от богат род, защото му е подарила чифт лъскави, тузарски маратонки. А синът на Алисия и Божигол философски заключава, че  по-важен е жеста на „другата половинка от мен“, както нарича любимата си.

За разлика от сина си, Алисия не е показала, че има нов мъж до себе си. А баща му Валери Божинов-старши, след като се раздели драматично с Биляна Дол, вече крие далеч от прожекторите личния си живот. И категорично отказва да покаже новата жена до себе си.

Източник: Хотнюз

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.