Бесове обладаха Анита на Рачков!Силиконката не иска да повярва

https://lifezone.bg/tya-i-toy/besove-obladaha-anita-na-rachkovsilikonkata-ne-iska-da-povyarva/120387 LifeZone.bg
Бесове обладаха Анита на Рачков!Силиконката не иска да повярва

Анита Димитрова място не може да си намери от яд

Силиконката се раздели с Димитър Рачков, но според клюката той чака дете от друга. И това е сладкарката Камелия Андонова. Анита беснее, защото по нейни изчисления нисичкият комик й слагал рога с поредната си жена, още докато били заедно с блондинката.

„Как може толкова бързо да ме забрави?И да ми изневерява, докато беше с мен! А се кълнеше, че ме обича“, беснеела Анита. Тя се дразнела, че все още я наричат „Анита на Рачков“, но прикривала раздразнението си. По думите й не искала известност и да е под прожекторите, но това било част от нещата, когато била още гадже на Рачков.

Митко Рачков пък се кълнял, че трети човек няма намесен в раздялата му със силиконката. А голямата разлика в годините, 27, си казала тежката дума.Той наистина имаше продължителни връзки. С майката на сина си, вече тийнейджър, която вече е жена на продуцента Евтим Милушев. И с водещата Мария Игнатова, която е омъжена за Ивайло Цветков-Нойзи.

Докато бе гадже на Димитър Рачков, Анита не работеше и харчеше парите на актьора. Живееше в огромната му къща в Панчарево.

Сега живее доста по-скромно и започна да се труди, като брокер в голяма филма.

„Обичам предизвикателствата и работата ми харесва, защото няма таван“, чурулика Анита. Тя все още не се е  показала със сериозна връзка до себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.