Бианка Ченосори и Кание Уест в очакване на първото дете?

Вътрешен източник твърди, че "тя е в стихията си"

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bianka-chenosori-i-kanie-uest-v-ochakvane-na-parvoto-dete/131379 LifeZone.bg
Бианка Ченосори и Кание Уест в очакване на първото дете?

Вътрешен източник твърди, че "тя е в стихията си"

 

Бианка Ченсори не смята скоро да се откаже от смелите си тоалети. Сега нов източник намекна, че тя планира да създаде семейство с Кание Уест, без да прави компромис със стила си. Двойката, особено миската, винаги е в новините заради тоалетите, които не спират да ни изненадват.

Преди няколко седмици бащата на Бианка изрази загриженост за начина, по който тя се облича, и поиска разговор на четири очи с рапъра. Майката й я посети тук няколко дни по-късно и изглеждаше щастлива да види дъщеря си. Въпреки всички противоречия около двойката, те изглеждат щастливи в компанията си и често са забелязвани на романтични срещи. Хората също така смятат, че Кение експлоатира Бианка, за да остане актуален и в новините. По-рано в докладите се твърдеше, че той се опитва да превърне Ченсори в Ким. За незапознатите: преди това Уест беше женен за телевизионната риалити звезда Ким Кардашиян.

Междувременно нов източник твърди, че Бианка не се чувства неудобно от цялото внимание, което привлича заради откровените си дрехи. Според доклада на The Sun съпругата на Кание Уест вярва, че изборът ѝ на стил е артистичен израз и го приема без притеснение. Вътрешният източник също така намекна, че Кенсори е нетърпелива да приеме майчинството, но не и за сметка на модата си.

Източник: koimoi.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.