Бива, бива, ама такова късогледство: Ивана пак прости на Благо Джизъса! (Фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/biva-biva-ama-takova-kasogledstvo-ivana-pak-prosti-na-blago-dzhizasa-foto/126752 LifeZone.bg
Бива, бива, ама такова късогледство: Ивана пак прости на Благо Джизъса! (Фото)

Благо Джизъса охули всички, които се изгавриха с него, по думите му, че отново е прецакал връзката си с поредната си жена

И то само дни, когато Ивана Главчева заяви, че Благо вече е „минала и затворена страница“ за нея и не иска да си спомня за бившия футболист. Благо Джизъса  също заяви, че двамата с Ивана са се разделили.

Сега обаче двамата се появиха отново, прегърнати и усмихнати. И се щракнаха пред манастир, вероятно по идея на набожния Благой.

Сигурно там, пред иконите е поискал прошка от Ивана, а тя му е простила кръшкането. Вероятно той й се заклел, че повече няма да „погледне чуждо“.

Това последното не го вярваме, като се знае колко шавлив е Благо и как не може да устои на нежна женска плът.

А  многото жени, минали през кревата му, двата брака, четирите му деца ясно показват колко неверен и  нестабилен е като човек и баща, който дори не се грижи за децата си.

„Ивана, Ивана веднъж го натири, за какво го прибираш отново? Та той е един коцкар, който не може да остане верен на една жена дори няколко месеца. Ама като ти надуе корема, тогава ще се освестиш“, изригнаха в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

1 Коментара

extra

преди 3 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.