Бившата на Рачков опозори традициите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bivshata-na-rachkov-opozori-tradiciite-galeriya-snimki/132134 LifeZone.bg
Бившата на Рачков опозори традициите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Бившата изгора на Димитър Рачков – Анита Димитрова сключи брак с милионера Никълъс Стемпер, по пряко Нико Еврика Бец преди няколко дни по гащи и прозрачна рокля

Булката публикува фотоси още в ранния следобед на сватбата си, на които е по сутиен и прозрачни гащи, почти разкриващи най-милото й. Толкоз разголена не си позволи да се покаже дори Златка Райкова, макар да сме виждали и най-интимните й части.

 

Разбира се след всичко, което изкара на показ, Анита бе нападната в мрежата. Потребителите масово напомняха, че булката трябва да е чиста и невинна – именно това символизира бялата рокля. Роклята на Анита обаче бе пищна, но прозрачна от ханша надолу, позволявайки на гостите на тържеството да се насладят на прелестите й.

 

След като бившата на Рачков разкри крака и бюст, присъстващите на венчавката станаха свидетели и на странен сватбен танц, на който двамата с Нико се дупеха и търкаха задни части, подобно на танца на патетата, който децата изучават в детската градина.

 

Тъщата също бе извън дрескода – макар гостите да бяха облечени в черно, майката на булката бе заложила на бяла рокля, което се смята за крайно неуважително, а когато става въпрос за тъщата, си е направо скандално.

 

Анита и Никълъс вече са на меден месец на Малдивите. Милионерът е развързал кесията, избирайки един от най-скъпарските комплекси, където ще останат десетина дни. На тяхно разположение е цяла вила на брега на океана, със собствен басейн и джакузи. Цените на подобен тип настаняване на Малдивите стартират от 8 000 лв. и достигат до 30 000 лв., затова е трудно да се определи колко точно се е изръсил съпругът на Анита.

 

Припомняме, че двамата с богаташа се запознаха преди по-малко от година и според твърденията им, се влюбили от пръв поглед. Мълвата обаче носи, че американецът се среща с нея срещу заплащане, но в един момент хлътнал и й предложил брак. Бързали за сватбата заради желанието на Анита да получи възможно най-бързо американска виза и да заживеят заедно, а дотогава ще обикалят различни кътчета на света.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.