Бивше гадже на Мадона с пикантни подробности от спалнята

Моделът си спомня за аферата си с една от най-големите поп звезди в света в документалния филм „In Vogue: 90-те години

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bivshe-gadzhe-na-madona-s-pikantni-podrobnosti-ot-spalnyata/143264 LifeZone.bg
Бивше гадже на Мадона с пикантни подробности от спалнята

Моделът си спомня за аферата си с една от най-големите поп звезди в света в документалния филм „In Vogue: 90-те години

През 90-те години Джени Шимизу изживява времето на живота си. Тя не само живееше истината си като открит гей модел и се радваше на професионален успех, но и се забавляваше зад кулисите. В новата документална поредица In Vogue: 90-те години бившият модел на Calvin Klein и Banana Republic, който сега е на 57 години, разказва за времето, когато е обикаляла Европа с Мадона.

„Искам да кажа, че през 90-те години нямаше да откажеш на Мадона“, спомня си тя в последната част на поредицата от шест епизода. „Не само че беше страхотно да се чувстваш като проститутка от висока класа - защото наистина беше така. Можеше да получиш телефонно обаждане от рода на: „Хей, можеш ли да се срещнеш с мен на шоуто ми в Париж. Ти си в Европа, нали? “

„И аз казвам: „Да, тъкмо завършвам Prada. Веднага след Prada ще хвана самолета. И аз. Отивах в хотела ѝ, в „Риц“, в 4 часа сутринта, правех секс и после летях обратно за Милано.“

„Жена ми ще ме убие“, шегува се Шимизу в документалния сериал, визирайки съпругата си Мишел Харпър, с която се венча през 2014 г.

Шимизу засяга този период от живота си и в мемоарите си, издадени миналата година.

„Не ставаше дума за емоционална връзка, а за това да се издигнем един друг до върховете на сексуалния екстаз“, пише тя. „Харесваше ми фактът, че бях на разположение на тази жена. Възбуждаше ме това, че ми заповядваше да отида в стаята ѝ, когато ѝ се прииска секс“.

Съобщава се, че времето, което двамата са прекарали заедно, се е припокривало с връзката на Шимизу с друга голяма звезда - Анджелина Джоли.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.