Бившият на Гери-Никол отново заби богата мацка (Ето коя е-снимка)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bivshiyat-na-geri-nikol-otnovo-zabi-bogata-macka-eto-koya-e-snimka/131991 LifeZone.bg
Бившият на Гери-Никол отново заби богата мацка (Ето коя е-снимка)

От мацка на мацка ММА боецът Дани Илиев отново скочи на заможна мадама. Здравенякът е известен с това, че гаджетата му винаги са финансово подплатени и с тях непременно върти страстна любов.

Спортистът стана известен покрай горещата си връзка с „Яката дупара“ Гери-Никол. Здравенякът бе единствения, с когото певицата от Варна се показваше в публичното пространство.

Двамата се събираха и разделяха няколко пъти, като дори си хващаха нови гаджета, но след това подновяваха любовта си.

Но накрая все пак двойката се раздели окончателно, без да обяснява причината за това. След нея ММА боецът хлътна на огнената брюнетка Силвия Маринова. Тя е дъщеря на бившия вътрешен министър Младен Маринов.

Дани и Силвия бяха заедно около година, като дори заговориха за сватба. Но и с нея силовакът приключи отношенията си тихомълком, без да стане ясна причината за разлъката.

Изглежда спортистът не е страдал дълго и наскоро се похвали с нова любов. Това е младата докторка Рима Соми.Тя се занимава с дентална медицина и мидицинска естетика.

Докторката е от Самоков  и е завършила образоването си в Германия. Двамата с биткаджията са заедно от няколко месеца и са много влюбени.

Преди около седмица Гери-Никол за първи път се похвали от месеци, че има мъж в живота си. Вероятно това е причината Дани Илиев да афишира публично любовта си с докторката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.