Бившият съпруг на Бритни Спиърс наруши мълчанието си

Изпълнителката на "Toxic" споделя подробности за брака си с Джейсън Александър в мемоарите си "Жената в мен“

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bivshiyat-saprug-na-britni-spiars-narushi-malchanieto-si/119508 LifeZone.bg
Бившият съпруг на Бритни Спиърс наруши мълчанието си

Изпълнителката на "Toxic" споделя подробности за брака си с Джейсън Александър в мемоарите си "Жената в мен“

Бритни Спиърс доминира в заглавията на вестниците с експлозивните си мемоари "Жената в мен", хвърляйки бомба след бомба за личния си живот - но последното ѝ разкритие не се е харесало на един от бившите ѝ съпрузи.

41-годишната певица разказва за всичките си бракове, включително за сватбата си с приятеля си от детството Джейсън Александър. Двойката се жени в Лас Вегас през 2002 г., когато Бритни е на 22 години, но съюзът им е краткотраен, тъй като е анулиран 55 часа по-късно.

В книгата си с разкази Бритни прави шокиращото разкритие, че е разменила клетвите си с Джейсън само защото е била "много пияна" и "много отегчена".

"Както се случва на двайсет и няколко годишна жена след няколко питиета, аз се озовах в леглото с един от моите приятели - приятел от детството, когото познавам открай време", пише тя. На третата вечер, в която бяхме заедно, двамата с него се изпокарахме.

"Дори не си спомням изобщо онази нощ, но от това, което съм събрала, двамата с него се излежавахме в хотелската стая и стояхме до късно, гледайки филми - "Усмивката на Мона Лиза" и "Тексаското клане с моторна резачка"."

Тя продължи: "След това ми хрумна гениалната идея да отидем в "Малка бяла капела" в три и половина сутринта. Когато стигнахме там, друга двойка се омъжваше, така че трябваше да изчакаме. Да - чакахме на опашка, за да се оженим.

"Хората ме питаха дали го обичам. За да бъда ясна: ние с него не сме били влюбени. Просто честно казано бях много пияна - и вероятно в по-общ смисъл по това време в живота ми, много отегчена".

Оттогава Джейсън отрича спомените на Бритни за вечерта, като казва пред TMZ, че двамата са били влюбени и са били трезви, когато са завързали възела. Той също така сподели сватбената им снимка в Instagram и саркастично написа: "Да, Бритни и аз просто се мразим и не помним нищо и не бяхме трезви тук".

След вихрената им сватба, която Бритни описва като "невинно забавление", през октомври 2002 г. тя се омъжва за Кевин Федърлайн. Бившата двойка посреща синовете Шон, който сега е на 18 години, и Джейдън, който сега е на 17 години, преди да се разделят през 2007 г.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.