Благо Джизъса запозна Благойчо с Ивана!(Как реагира Русата Златка)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/blago-dzhizasa-zapozna-blagoycho-s-ivanakak-reagira-rusata-zlatka/119272 LifeZone.bg
Благо Джизъса запозна Благойчо с Ивана!(Как реагира Русата Златка)

Благо Джизъса запозна най-новата си тръпка Ивана Главчева със сина си Благойчо-младши

Това вечният плейбой направи най-вероятно, за да докаже на актуалното си гадже, колко е сериозен.

Ритнитопковецът се видя с последния си син, след като дълго време не го беше правил. И Златка Райкова с право го кореше, че той приема съпруга й Карен Хачатрян като свой татко.

Но „вълкът козината си мени, нрава никога“. Така и Благо Георгиев не си смени терка, да води бивши и настоящи в едно и също заведение-любимия си Руски ресторант.

А щерката на рапъра Ванко 1 бе довела на срещата…кученцето си.

Благо постъпи така, както се очакваше от него. Остава верен на любимите си места и вещи, но не и на жените си. Преди това, през лятото, заведе Ивана на почивка в Гърция, където преди това водеше всяко едно от гаджетата си, включително и втората си законна съпруга и вече бивша, Полина Спасова.

Но изненадващо бившата му и майка на сина му Благой-Русата Златка реагира неочаквано.

На въпроси на фенове дали е истина новината, че баща и син „излизат заедно“, тя отговори така.

„Какво значи да излизат? Та те са баща и син, задължително трябва да се виждат и да контактуват. Бащата е длъжен не само да се вижда със сина си, но и да му отделя време. А какъв е личния му живот, изобщо не ме интересува“, заяви Златка Райкова.

Източник: Хотнюз

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.