Близнаци ли чака Николета Лозанова?

Николета и Ники Михайлов ще имат двойно щастие

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bliznaci-li-chaka-nikoleta-lozanova/120111 LifeZone.bg
Близнаци ли чака Николета Лозанова?

Николета и Ники Михайлов ще имат двойно щастие

Както стана ясно от снимка в социалните мрежи Николета Лозанова е бременна. Изненадваща е последващата новина, а именно, че двамата с Ники Михайлов очакват близнаци. Информацията не е потвърдена от бъдещите родители, но по-наблюдателните фенове на двойката споделиха предположенията си.

 

Теорията за близнаци някои споделят още с вида на корема на бременната Николета. Според коментари в социалните мрежи формата му показва, че в утробата на Николета има най-малко два плода.

 

Други видяха символика и в поста на плеймейтката под снимката. В него тя пише – „две сърца в едно тяло“. Хора, търсещи конспирацията, заложиха, че тя говори за очакването на близнаци, а не за нейното сърце и това на бъдещето дете.

 

В коментари под новината за бременноста на Николета Лозанова се появиха и такива, че тя се е подложила на инвитро процедура след неуспешни опити, които са имали с Ники Михайлов.

 

Истината за бройката на децата скоро ще стане ясна. Двамата бъдещи родители имат връзка от близо 20 години. Като през това време има дълги периоди на раздяла. В една от тях Николета започна връзка с колегата и приятел на Ники Михайлов – Валери Божинов, от когото има и дете. Близки на двойката споделят, че в момента любовта между двамата е най-силна и те са изключително щастливи.

 

Източник: temasport.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.