Богдана Карадочева хвърли ръкавицата: Разби с това признание за нейния Стефан!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bogdana-karadocheva-hvarli-rakavicata-razbi-s-tova-priznanie-za-neyniya-stefan/134935 LifeZone.bg
Богдана Карадочева хвърли ръкавицата: Разби с това признание за нейния Стефан!

Богдана Карадочева и съпруга й Стефан Димитров са заедно от десетилетия

За тях може да са каже, че са една от малкото стабилни двойки в музикалния бранш. За двамата не се е чуло нито, че си „слагат рога“, нито че се разделят и после отново събират.

„Просто се хванахме за ръце и оттогава е така, все сме заедно. Дали е била Божия намеса, кармична връзка или химия, но това е истината“, призна Богдана Карадочева.

Но освен че навън те изглеждат идеалната двойка, в къщи все пак имат „размяна на мнения“ и разногласия.

„Не знам на какво се дължи, но в последно време много ми се кара. Преди не беше така. Ама какво да го правя, търпя го, та той си е моя човек“, смее се чаровната дама на музикалната сцена.

Наскоро нейния Стефан стана на 75, а двамата си пожелават да са заедно още най-малко столетие.

Тя и Стефан Димитров се познавали още от пети клас, но разбираемо, тогава не се взели. Това се случило по-късно и още пазят романтичен спомен за първата си среща.

„Едва след като ми го представиха като музикант усетих, че това е моят човек. И така стана, оттогава, че до днес заедно, неразделни“, сподели как са се срещнали за първи път Богдана Карадочева.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.