Борис Солитарийски е съкрушен: Бившата му се омъжи в Маями (СНИМКИ)

Дъщеричката на Борис и Аделина – малката Ема, е била шаферка на майка си

https://lifezone.bg/tya-i-toy/boris-solitariyski-e-sakrushen-bivshata-mu-se-omazhi-v-mayami-snimki/122006 LifeZone.bg
Борис Солитарийски е съкрушен: Бившата му се омъжи в Маями (СНИМКИ)

Дъщеричката на Борис и Аделина – малката Ема, е била шаферка на майка си

Бившата съпруга на Борис Солитарийски Аделина намери щастието и мина под венчило в САЩ. Лично тя съобщи в социалните мрежи за голямата промяна.

“И просто така… решихме да се оженим” – написа самата и сподели снимки от сватбения ден във Фейсбук.

Малката Ема, която е дъщеря на  Аделина и Борис, бе шаферка на сватбата.

Тържеството се състояло на плажа в Маями. Там Аделина живее с новия си мъж от близо година. На сватбеното тържество булката блести в красива бяла рокля и було, а букетът е от червени рози с малки перли по тях. Младоженецът пък е решен в бяла риза, светлосин панталон.

След венчавката двамата влюбени направили романтична разходка край брега на морето в компанията на двете си деца.

Аделина има 9-годишна дъщеря Ема от връзката си с Борис, а новият мъж до нея изглежда има син, като момченцето присъства неотлъчно до баща си на сватбата.

Само можем да предполагаме колко му е "лесно" на Борис от факта, че ще вижда детето си вероятно веднъж годишно, че и веднъж на няколко години, но... Още навремето близки до двойката разказваха, че певецът ще изгуби жена си по своя вина. Постоянно обикалял заведенията в компанията на жени, а на хубавата Аделина накрая и писнало.

Източник: signal.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.