Бояна Шарлопова изненада всички! Призна истината за нея и Стефан (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/boyana-sharlopova-iznenada-vsichki-prizna-istinata-za-neya-i-stefan-snimki/138878 LifeZone.bg
Бояна Шарлопова изненада всички! Призна истината за нея и Стефан (Снимки)

От няколко години клюките около богатата вдовица Бояна Шарлопова не стихват

Съпругът й, маститият бизнесмен Стефан Шарлопов, го покоси инфаркт в легло с чужда жена. Цели шест години след кончината му съпругата му въртеше бизнеса му, заедно с дъщерята му от първия му брак.

Но веднага след смъртта на съпруга си, блондинката се метна в обятията на охранителя и шофьора на мъжа си, като го водеше на екзотични ваканции. Аферата им продължи пет години, но Шарлопова упорито криеше връзката им. Това стана причина да охладнеят отношенията й с щерката на мъжа й Ева Шарлопова.

Преди около година милионерката зарязала бодигарда и започна връзка с доста по-млад мъж. Той е адаш на покойния бизнесмен и се казва Стефан Стефанов.

Мачото е с 11 години по-млад от Бояна, има бутикова туристическа агенция за екзотични пътешествия. За своите клиенти стройният 36-годишен мъж организира воаяжи до Исландия, Виетнам, Мадагаскар, Того, Киргизстан, Фарьорските острови, Мадейра, Намибия и други дестинации.

 

Тях мускулягата е посетил по няколко пъти, а по пътешествията е запалил и милионерката.

„Обичам и се чувствам обичана. Хормоните на щастие са на високи нива“, написа тя под общото им фото, където е облечена с бяла рокля, а мъжът до нея с бяла риза.

Мнозина обаче се питат дали приключенеца наистина обича красивата вдовица или е с нея заради парите.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.