Брад Пит заживя с любовницата в имението, купено за Анджелина

https://lifezone.bg/tya-i-toy/brad-pit-zazhivya-s-lyubovnicata-v-imenieto-kupeno-za-andzhelina/114058 LifeZone.bg
Брад Пит заживя с любовницата в имението, купено за Анджелина

Брад Пит заживя с любовницата си официално

Това е 32-годишната Инес де Рамон. Те са заедно с имението, което Брад Пит купи за Анджелина Джоли и техните деца, в Лос Анджелис.

59-годишният актьор и фитнес треньорката прекарват доста време заедно. И от километри си личи страстта помежду им, коментират ги в арт средите.

Близък до Брад Пит твърди, че актьорът  е бил шест месеца в Европа, за да снима филм за Формула 1. Това е станало преди бунта на сценаристите и актьорите, което принудило екипа на продукцията да спре със снимките.

А Брад Пит все още живее в семейното имение, като неговото гадже Инес често лети до Лос Анджелис, за да са заедно с холивудската звезда.

Брад и Инес бяха засечени заедно за първи път на концерт в Лос Анджелис през ноември миналата година. Преди това двамата са се срещали вече няколко месеца. През февруари тази година Инес се разведе със звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Треньорката вече се е срещнала с децата на Пит.

Брад Пит продължава да съди бившата си съпруга за винарната им в Шато Миравал. Анджелина продаде своя дял, от общия бизнес, на руски олигарх. Двойката е стигнала до споразумение и е назначила временен мениджър, докато се разреши проблема с компанията на руснака.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.