Брадли Купър готов да се врече на Джиджи Хадид (Звездната двойка не очакваше това от бившите си)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bradli-kupar-gotov-da-se-vreche-na-dzhidzhi-hadid-zvezdnata-dvoyka-ne-ochakvashe-tova-ot-bivshite-si/139152 LifeZone.bg
Брадли Купър готов да се врече на Джиджи Хадид (Звездната двойка не очакваше това от бившите си)

Холивудската звезда Брадли Купър е готов да се врече във вярност на моделката Джиджи Хадид

Актьорът и  20 години по-младата му любима са заедно от девет месеца, но вече планират семейство и общо дете.

Носителят на Оскар  е готов да се ожени за блондинката, а и нейното желание било същото. Брадли и Джиджи имат по една дъщеря от предишните си връзки, но желаят да създадат  и собствени наследници.

Те са доволни и от „благословията“ на предишните си половинки. Моделът Джиджи Хадид имаше връзка с Зейн Малик, от който има 3 годишна дъщеричка. А Брадли Купър пък има 7-годишна щерка, плод от връзката му с Ирина Шейк.

Всички те са продължили напред и са отдадени родители. Дори са се срещали помежду си. Новата звездна двойка е решена да има смесено функционално семейство, а бившите им също са съгласни с тяхното намерение.

Двете дъщери на Брадли и Хадид също се познават  и с нетърпение очакват да имат още една сестричка.

Брадли Купър  е получил благословията, да мине под венчило с Джиджи, не само от бившия и дъщеря й, но и от нейните близки.

В момента 49-годишният актьор има няколко филмови проекта, по които работи. Но след това няма нищо предвидено, а желанието му е да се посвети изцяло на бъдещата си съпруга. Актьорът е  убеден, че тя заслужава това внимание, разкриват близки до звездите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.