Бременна ли е Риана?

Певицата е майка на синовете RZA и Riot, които има с партньора си A$AP Rocky

https://lifezone.bg/tya-i-toy/bremenna-li-e-riana/135744 LifeZone.bg
Бременна ли е Риана?

Певицата е майка на синовете RZA и Riot, които има с партньора си A$AP Rocky

Риана вече не иска да бъде единственото момиче в семейството си.

Говорейки пред Entertainment Tonight по време на представянето на новата си марка Fenty Hair, 36-годишната изпълнителка на „Love on the Brain“ сподели, че макар в момента да не е бременна, не изключва възможността да има още деца. Риана вече е майка на синовете RZA, на 2 години, и Riot, на 10 месеца, които споделя с партньора си A$AP Rocky, на 35 години.

Запитана за предишните си коментари, че иска да има дъщеря, Риана се пошегува: „Вижте как се получи“, визирайки двамата си сина.

Но когато изданието попита дали това означава, че ще има „още деца“, музикантката каза: „Знаете ли какво, надявам се. Надявам се."

„Не съм бременна, ако питате за това“, продължи тя и добави: „Определено бих имала още деца“.

По време на събитието Риана също говори с Extra, като отбелязва, че много хора я питат дали иска да увеличи семейството си.

"Всички настояват. Вижте, ако някога се сдобия с дъщеря, ще й покажа толкова много кадри - за нея се говори открай време", закани се Риана.

Запитана дали би искала да прибави момиче към семейството си, музикантка отговаря: „Разбира се! Едно пикантно момиченце би било толкова забавно."

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.